Söndagstrött

Det är vad jag är idag. Inte för att jag har hört det uttrycket förut, men man måste ju vara kreativ och hitta på något nytt ibland.
Nä, allvarligt talat vet jag inte vad det är med mig idag, känns som om jag skulle kunna sova i flera timmar. Och ändå var det mest S som var upp inatt när Anja stökade på. Kanske är det jobbnerverna som spökar då jag i morgon ska börja jobba igen efter att ha varit sjukskriven sedan i början på december.

Har än idag inte tagit mig för att göra något alls. Inte tvättat - det har S gjort. Inte plockat ur diskmaskinen - det får bli sedan.  Inte handlat - det ska S göra sedan han varit och tränat. Möjligtvis att jag får till nån middag idag. Tror det blir tacos.
Oj, såg ni? Nu gjorde jag det igen. Alltså, planerade intaget av dagens föda före kl 16=)

Pratade med J i telefonen idag. Har inte gjort det sedan vi bokade spanienresan för nästan en månad sedan. Vi hade en hel del att ventliera. Dock blev vi lite avbrutna av hennes son A som hellre velat höra sin morbror i andra ändan. Får försöka att ringa lite oftare så kanske man inte behöver en hel timme för att gå igenom allt. Fast jag måste erkänna att det är ganska skönt att bara sitta ner och bara surra...

Har på mig stegräknaren idag. Det är inte så kul när man bara är inne och hemma. 693 står den på just nu och jag har som mål i alla fall 8000/dag. Visserligen tog jag en vända på motionscykeln i morse som jag inte omvandlat till steg ännu och med tanke på de minimala antalet steg än idag  måste jag nog ta en bra lång stund till på tramporna innan dagen är slut. Får nog cykla till Köping ikväll!!
Ni har väl uppmärksammat att detta härliga gång är tillbaka i rutan ikväll och 6 söndagar framöver. Måste se!!

Nähäpp, nu fick jag lite energi nånstans ifrån och ska pallra mig ner i tvättstugan. Inte för att hänga tvätt utan för att testa roddmaskinen vi har där nere. Nu när S är iväg och tränar kan jag ju testa i smyg...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0