Så rätt!!

Hittade denna text hos Carola och var bara tvungen att kopiera den!



"Jag kallas ett barn med särskilda behov.

Barn med särskilda behov blir så lätt barn med särskilda besvär.

Barn med särskilda besvär blir så lätt särskilda.

Särskilda barn blir så lätt isärskilda.

Isärskilda barn får så lätt särskilda behov.

Särskilda behov är inte särskilda - bara större.

Större behov har väl även du ibland?"

   (Berit Schaub)


Jaha, då var det roliga gjort

Ringarna är beställda =) Nu är det bara att invänta dagen D innan man får glänsa på riktigt.
Fast jag vet inte jag om det egentligen var mer ångestfyllt och jobbigt än roligt. Finns ju såå mycket att välja mellan. Har velat fram och tillbaka väldans massa gånger men till slut blev det den jag fastnat för först av alla. Det brukar ju vara som bäst det...

Den nya telefonen har kommit också. Alltid kul med nya saker, men när det tar 2-3 dagar att hitta igen en ringsignal blir man lite smått irriterad. Tur E hade sin dotter att fråga idag så vafr det problemet ur världen. Instruktionsbok? Näe...
Nu när jag tänker efter kanske det på samma ställe mina två foton hamnat som försvann hux flux. Måste kolla det.

För övrigt hankar jag mig fram som en halt gammal gumma med värk både här och där. Armar, ben, axlar och om jag känner efter riktigt så har jag nog lite ont i magpartiet också. Så går det när man tror sig orka mer än man gör. Jag pratar alltså om gympan i måndags. Jodå, i ett svagt ögonblick (måste haft en blackout eller nåt) fick jag för mig att jag skulle dra iväg på ett måndagspass. Sen blev jag och tänkte vända när jag såg att klockan på skolan visade 3 minuter över halv. Ville ju inte komma insläntrande på det viset. Men tog mitt förnuft till fånga och gick in i alla fall, tyvärr, kan jag väl kanske säga så här i efterhand. För trots att jag blivit intalad vid ett flertal tillfällen att man gör alla övningar efter egen förmåga tror nån del av min hjärna att jag fixar det, alla andra orkar ju. Efter 1,5 uppvärmningslåt, varav den halva springandes, var jag totalt knäckt!! Mina stackars ben ville inte ta ett steg till så det var bara ett att göra och lyssna på dom och vila ett tag. Men sedan kom jag igång igen, denna gågn efter min egen förmåga. Tydligen var det redan kört ändå för inatt har jag haft väldigt bestyr när jag klivit upp och ner ur sängen, för att inte tala om att ställa mig upp eller sätta mig på en stol. Det blir snarare att jag dunsar ner.
Men på något underligt vis är det trots allt ganska skönt att ha träningsvärk, om än att det kunnat vara i en kroppsdel i taget!


Telefunkspunk!

Kan det vara så att den känner det på sig? En telefon... Ja, vem vet. Hur som helst har min telefon fått spunk. Den har i stort sett slutat att ringa. Skakar man den lite så kan det hända den får fram nån ton i melodislingan, men då ska jag ha tur. Vibratorn fungerar i alla fall så jag merker oftast om det ringer. Det knasiga i kråksången är att i måndags eller om det var tisdags så ringde The Phonehouse till mig och upplyste om att min bindningstid går ut den 6 februari och frågade om jag vill förlänga det. Jag hade ju tänkt fortsätta ringa med Telia så det spelar väl ingen roll om det är bundet då eller inte. Så sagt och gjort, jag gjorde det och för en liten extra summa varje månad får jag en ny lur också. Var ju inget fel på den jag hade, men det är ju lite kul med nya grejor ibland. (speciellt telefoner....och plånböcker.....och handväskor.....och skor....och.....) Meeen, som Tony Irving skulle ha sagt, min kära lilla bronsfärgade K800i måste känna sig sårad pga detta och vill nu höämnas på mig genom att börja krångla. Nästan så man får dåligt samvete=( Får väl ge den ev avskedscermoni eller avgångsvederlag kanske.
Appropå det så får i alla fall Stefan behålla jobbet på Z ett tag till. Han var inte en av de 70 som blev varslade. Denna gång.

Ikväll börjar gympan, som jag längtat!! Och min vän T ska med och nu ska jag ringa H och puscha henne också!!

I väntan

på att jag har nåt att skriva om bjuder jag på en bild av mig själv. Detta taget efter en 600 meters-promenad i -28° kyla...

Kan tillägga att även de små näshåren var frostiga. Kändes i alla fall som att de frös ihop varje andetag jag tog...

Jag har blivit utmanad

Av Carola

4 FAVORITPROGRAM

Let´s Dance
Grey´s Anatomy
Bygglov
Idol


4 SAKER JAG GJORDE IGÅR

Jobbade
Umgicks med Therese och Anders
Sov middag
Pratade med mamma i telefon



4 SAKER JAG SER FRAM EMOT

Nästa löning
Sommaren
Greklandsresan i september
(Renoveringen av vardagsrummet...)



4 FAVORIT RESTAURANGER


Dahlvinnies
Volos
Samuraj
Eastern Palace


4 SAKER PÅ ÖNSKELISTAN

Nya lampor i köket (i väntan på renovering)
Omgjord tvättstuga
Ny dammsugare
Personlig vardagskock


Jag utmanar Mia, Jenny, Anna och Helena


Toppnotering

Hade det häromdagen på bloggen....hela 44 läsare. Undrar jag sa flundran, om gäddan är en fisk, vilka det kan tänkas vara. Nån som har en aning?
Toppnotering har jag lyckats med på Singstar också....i min ensamhet förstås. Synd att vi inte har nåt minneskort tillhands så jag kan spara mina resultat och stolt visa upp dom för min käre sambo! Han har dragit igång apparaturen nu och övar för fullt till nästa gång vi har fest eller nåt, för då ska det sjonges, hör ni det nu, alla som kan tänkas vara här just då! Måste bara få tag i nån fler skiva, med lite svenskt och 80-tal kanske. Men kikade på nätet och de är slut överallt. Får allt lov att vänta ett tag då....eller öva som f-n på de två vi har, trots massa underliga låtar man knappt hört tidigare.

I morgon börjar vardagen på riktigt igen. Stefan började sin redan idag och det var tydligen inge kul. I morgon är det dagis som gäller för lilla fröken och Åsa´s för min del. Skulle tro det inte är så mycket folk där nu. Brukar ju inte vara nån toppnoterarmånad direkt, även om jag har lyckats nu då...

Tack och godnatt!

Singstar!

Tog en sväng till Birsta idag för lite shopping. Fick med mig mamma till sist, trots hennes värk i axeln. Inhandlade ett Singstar, äntligen! Just nu inviger Stefan och Anjas ass L det..... Roligt värre tycker jag!! Haha.... Just nu sjunger som "Vill ha dig!" med Drömhus. Svårt att säga vem som är bäst....not!
Men jag lär väl måsta sjonge jag å snart om jag inte misstar mig. Fast nog skulle jag helst vilja testa det i min ensamhet först!

På återseende!


Gott nytt år!

Så var 2008 förbi och ett nytt år väntar med spännande innehåll...hoppas jag!
Jag har för en stund sedan sagt gott nytt och hejdå till våra gäster, vi var 6 vuxna och 5 barn i åldrarna 7 veckor till snart 7 år! En relativt lugn kväll på hemmaplan....det är mitt recept på ett lyckat nyårsfirande. Det var då vi vuxna som vara lugna och barnen mer av det vilda slaget. Jag visste nog inte vad jag gjorde när jag satte på en film åt dem i vårt sovrum och fixade lite mys med godis och chips ;-) Gissa var chipsen är nu?!? Faktiskt inte så mycket i sängen (tack och lov), men golvet vill jag nog inte gå på utan tofflor innan det är dammsuget.... Hihi! Men barnen hade roligt i alla fall och det är ju huvudsaken. Ja vi andra hade också en trevlig kväll förstås, men god mat och mycket mat, gott vin dessutom. Har nästan två formar med gratäng kvar och en halvt fat med hemmagjord rostbiff...blir härligt att hitta i morgon! För att inte tala om renröran som står kvar i kylen sedan förrätten...Mmmm inte långt ifrån att man blir hungrig igen!!

Nä nu är det horisontalläge som gäller!

Gott nytt år önskar jag Er, alla mina läsare!

RSS 2.0