Äntligen är värmen här

Tror ni den är här för att stanna? Ja, den som lever får se... Jag har i alla fall insett att det bara är drygt 3 veckor kvar tills vi drar till playan i Spanien. Härligt, men samtidigt får jag lite ångest över allt som ska fixas. Eller kanske snarare för att jag inte har koll på vad som behöver fixas... Det ger sig väl.
Med värmen kommer också sommarkläderna fram. Det betyder också att benen kikar fram där under kjolkanten och vips åker allas solbrillor på. Om det beror på mina vita ben eller solskenet, ja det förtäljer inte historien.
Min kära syster, som jag annars tycker så mycket om kommenterade detta fenomen:
- Du ser ju för f-n ut som en albyl ju!!
Ja, och med tanke på min kroppsform, en väldigt stor sådan! Så, jag har ju endel tocka brunutansol-medel här hemma. Köpte dove-BUS i somras för att lindra denna solglasögonhysteri, men tyckte inte den fungerade så bra. Nu har jag köpt nån typ av BUS-våtservetter för en tjuga, få se hur de fungerar. Vågar inte prova på benen innan jag vet hur det blir så jag har plockat fram ett "hörn" på magen och testat på. Haha!!

Sitter just nu på balkongen med min dator som är så lätt att ta med sig. Fast på dagarna blir här så ljust att man inte ser något på skärmen. Nu när kvällssolen snart krypit ner bakom elefantberget ser jag om än inte bra, men mycket bättre än tidigare på dagen. Njuter av de ljumma vindarna som fläktar förbi. Älskar min balkong på kvällen, men på eftermiddagen är här alldeles för varmt. Stackars lilla tösen tyckte inte alls det var skojigt idag och då har vi hela sommaren framför oss. Invigde grillen för säsongen idag. Köpte fläskfilé som jag gjorde nån sorts marinad på och åhh vad det skulle bli gott. Lite feta-sallad till det och en kall god cider i solen. Och salladen blev god. Och cidern var inte så tokig den heller. Men attas vad integoda de där kolbitarna som skulle kallas fläskfilé var....fick skarva i med et par grillkorvar som vi då höll bättre koll på... Jag som trodde det var med grillning som när man lärt sig cykla: Har man en gång lärt sig så kan man det sedan! Nejdå, inte på våran grill hemma på våran altan inte!

Bilbesiktning och barnfri fredagkväll

Kl 08.10 i morse befann jag mig på Hammarstrands bilbesiktning. Det har liksom blivit min lott i livet det, att åka med bilarna när det är dags för den årliga kontrollen. Idag var det vår kära volvos tur och allt gick bra, bara en lampa det var nå tjall med. Värre var det första gången jag skulle iväg med "Gudrun". Ja, hon hette så våran gamla Opel ascona från 1986. Det var eftermiddag och S skulle strax åka till jobbet för ett eftermiddagsskift. Han hade mekat med bromsarna på bilen och precis innan jag skulle fara upptäcker jag att handbromsen inte går att rubba. S fixar det lite snabbt, släppte väl lite på vajern eller nåt, och sa: - Åk till Ragunda och vänd innan du far på besiktningen, så hinner det där gå till sig lite. Sagt och gjort, jag brassade iväg mot Ragunda och svängde sedan in på besiktningen. Kände väl att det var nåt knepigt, men brydde mig inte mer i det, förlitade mig ju på S som fixat det. Fick köra in i hallen direkt och ve och fasa....när jag kliver ur bilen bolmar det vit rök runt hela bilen!! Besiktningsmannen (aka en kompis pappa) undrade vad i h-vete jag höll på med?!? Hade jag inte märkt att bromsarna låg på och att det gick trögt? Vad säger man som grön, vad ska jag tro, 19-åring?  -Nä.. vadå....
Behöver jag säga att bilen inte gick igenom?!?

Mamma är gräsänka i helgen, ty pappa har åkt med polarna till Stockholm på mässa och vad passar då bättre än att låna Anja en natt? Inget tycker jag. Speciellt som mamma bjöd på en alldeles underbar lasagne till middag dessutom. Somnade på soffan en sväng också innan vi åkte hem igen. Hur spenderar man då en barnfri fredagkväll? Jo, man plockar, diskar, städar och fejjar. I vardagsrummet ljöd en gammal svängig country-skiva på hög volym så städhumöret låg på topp. S tog snabeldraken på en svängom, men jag tycker bättre om skurkäppen. I två timmar höll vi på och nu är det till och med dammsuget under kylskåpen. Skönt när det är gjort!! Luktar så gott efter skurning och vädring....
Låt mig nu höra, vad skulle ni ha gjort en kväll som denna om ni vore oss?

Här kommer det utlovade

En dag på jobbet

Börjar tidigt klockan sju

Dit far jag och dit far du

Syrran kommer med ett råd

Nu må vi åka, tiden är bråd

Passa byxan bil´n är full i lort

Ty på skogsvägar kör vi fort

Och långt är det ganska ofta

För att hjälpa till med en kofta


Nä, första stoppet blir hos tanten

Ni vet hon som bor där på kanten

Hon vill ha hjälp att dra på strumpen

Och kanske med att tvätta rumpen

Tidningen har hon läst redan

Så den lånar jag medan

Jag väntar på att tanten blir klar

Så jag kan säga ´hejdå´ innan jag far


Åker en stund till nästa stubbe

Ty det är en bit till denna gubbe

Som även han vill ha gröten kokad

Och höra efter om fotvården är inbokad

Men det har jag ju berättat förut

-Oj,  se här är kaffet snart slut

Ta det nu lugnt med dryckens intag

För du har handling först på fredag.


Härnäst skall det hängas tvätt

Mellan två träd på rätt sätt

En ny maskin laddas direkt

Med morgondagens hela dräkt

Innan jag åker till nästa avkrok

Går jag igenom bilens instruktionsbok

För starta det vill inte bilen

Och jag vill inte gå den där halvmilen


Inser snart att där är nån spärr

Men hittar inte vilken, tyvärr

In till gubben får jag gå

Uskans nummer får jag slå

Hon skrattar gott åt mitt problem

Och åt bilens startsystem

Ty kopplingen måste i botten vara

För att jag vidare ska kunna fara


Nu har jag jobbat halva förmiddagen

Och det börjar kurra i magen

Kaffe och macka på byns bageri

Är vad som behövs för att få energi

Tillräckligt för att orka städa

Damma foton och fönsterbräda

Skrubba toa skura golv

Sen är klockan nästan tolv


Dags för lunch för alla parter

Men sväng först upp på några infarter

Ty dagens låda de måste få

Och salladen som följer med inpå

Men nu är det min tur att äta

Och med polarna sitta och träta

Om indragningar och dålig mat

Ja det brukar bli ett väldans gnat


Efter rasten det blir rapport

Men glöm inte ditt Smith-kort

Måste stämpla in igen

Annars får du inte en spänn

Eftermiddagen innehåller ett "bad"

Och en och annan promenad

Handla lite mjölk och bröd

Kaffebröd i överflöd


Börjar sakta ner på farten

Så maken hinner börja med maten

Hjälper ett par att värma sin soppa

En man jag möter får jag stoppa

För han ska hem och få sin medicin

Varje dag samma rutin

Ungefär så här kan en dag se ut

Kvällen tar över efter dagens slut


Visst har jag filat lite på uppgifterna

Måste det enligt föreskrifterna

Var dag hinner jag med lite mer

Och vårdtagarna är många fler

Men om alla här ska få en egen rad

Blir denna vers för många blad

För er som ska orka läsa allt

Och betygsätta diktens sanningshalt.


En helt vanlig lördag

Anja är i Bispgården så vi är barnfria (vet ni att det ordet inte finns med i svenska akademiens ordlista?!?) och här sitter jag och vet inte vad jag ska hitta på. Skulle hemskt gärna vilja göra något tillsammans med S men det är ju förstås stört omöjligt en dag som denna. Han håller nämligen på att tapetsera i gillestugan. Hade ju tänkt att jag skulle hjälpa honom, men den hjälpen fick han från annat håll och passa sig den som förbjuder honom att tapetsera;-)
Nej jag får tillbringa dagen med att:
1: hänga tvätt
2: tvätta mera
3: plocka i diskmaskinen
4: dammsuga och bädda rent i sovrummet
5: hitta flera nappar under sängen
6: koka en kastrull med nappar
7: plocka ur diskmaskinen
8: hänga mera tvätt
9: tvätta lakanen
10: och i eftermiddag ska jag jobba...

Nu är jag redan på punkt 7...

Hoppas ingen hörde när jag målade

Till S´s lycka har jag nu grundat väggen för andra gången. Jag hoppas ingen hörde mig...
-Vaddå hörde? tänker du säkert nu. Men du förstår jag har samtidigt som jag målat gått som lärling hos Celine Dion!!! De du!
Hinner precis måla väggen tills skivan är slut, om man hoppar över låt nummer 11 som ändå bara hackar. Och oj, vad vacker jag skrålar.
Så om nån annan vill prova på detta är det fritt fram att komma förbi. Jag står för både färg, pensel och musiken. Tänka sig, av alla "musikstationer" i vårt hus har vi det häftigaste ljudet i det sk hobbyrummet i källaren.... Mäktigt med powerballader där!

För övrigt mår min kropp alldeles utmärkt idag. Kanske vant sig vid lite arbete trots allt?!?

Eller för den som läsa på engelska och skratta gott!


På den här sidan kan man översätta texter och även hela websidor till ett annat språk...ganska skoj!

Så har man gjort det igen To have done it again

Använt kroppen sin lite så nu lär man ju knappast kunna röra på fläsket i morgon utan att oja sig. Spent his body a little so now learning is hardly able to move on pork fat in the morning without oja. Slipade spackel på panelväggen i hallen i mosre och nu ikväll har jag grundat den första vändan. Slipade fillers on panelväggen of the hall in mosre and now tonight, I have based the first vändan. Satt på huk, stod på golvet och så ett kliv upp på oallen. Satt Squatting, was on the floor and as a step up in oallen. Allt för att nå med penseln ända upp och hela vägen ner igen. Anything to reach with the brush up and all the way down again. Puh, börjar redan känna av lite smärta i skinkorna. Puh, is already beginning to feel a little pain in the buttocks. Ska min kropp aldrig lära sig tåla lite kroppsligt arbete? Should my body never learn to tolerate a little physical work? Känns som det har varit mycket småkrämpor nu på sistone... Feel it has been very småkrämpor now lately ...

Efter att ha alipat spackel var det välbehövligt med en dusch, ty jag hade nästintill blitt gråhårig på bara en timme.... After alipat fillers, it was much needed with a shower, because I had almost been grizzled in just one hour .... När jag sedan skulle klä mig tittade jag ut genom fönstret i sovrummet och såg där en stråland sol från en i alla fall rätt så blå himmel. When I then would dress me, I looked out the window in the bedroom and saw where a stråland sun from one anyway rather blue sky. "Jamen så tar jag nog trekvartisar idag" tänkte jag och fick fram ett par vita i halvlinne, somriga och fina. "James and I'll take enough trekvartisar today" I thought, and got up a couple of white halvlinne, summer and fine. Gick sedan med Anja till dagis innan jag skulle möta upp en kompis för färs till Bispgården. Did ago with Anja to kindergarten before I would meet up a friend for Färs to Bispgården. Kan ju säga som så, att sommar var det sista det var utomhus idag, för när jag stod där och väntade på henne så började det att snöa. Can the course, saying that in such a way that summer was the last that was outdoors today, because when I stood there and waited for her so it started to snow. Skojigt!! Whimsical! Not... Not ... Brrr!! Brrr! Fick mig en och annan pik angående dagens byxval och jag får väl hålla med vissa om att långkalsonger hade passat betydligt bättre en dag som denna. Did me and the other a little dig in answer to today's byxval and I may well agree with some of the long underwear that had adapted much better a day like this.

Mor är gräsänka nu på veckorna och ikväll fick jag vara standin åt pappa på en av deras "skaviutochåkaensväng"-turer. Mor is gräsänka now in weeks, and tonight, I got to be standin for dad at one of their "skaviutochåkaensväng"-tours. (Nu kan det där ju låta inte alltför oskyldigt, men det betyder att man åker runt på småvägar och ser om man ser nåt djur) Bror hade varit ute igår och sett en hel drös med djur av olika slag så vi åkte åt samma håll vi med. (Now, of course, leave it there not too innocent, but it means that you go around on small roads and see if you see something animals) Brother would have been out there yesterday and found a whole host of animals of different kinds, so we went the same direction we with. Två timmar var vi ute och smög med bilen på kringelkrokvägar bortåt Håsjö-hållet och man kan väl sammanfatta det hela med att vi snarare kom tillbaka som ornitologer än storviltsjägare.  Vi fick ögonen på 2 svanar, 9 orrhönor, en tjäderhöna, 2 harar och en räv. Two hours, we were out of the car and sneaked in some kringelkrokvägar Håsjö-way and one can well summarize, with that we came back to ornithologists than storviltsjägare. We got our eyes on 2 swans, 9 orrhönor, a tjäderhöna, 2 hares and a fox. Och de tre senare såg vi när vi väl var ute på den asfalterade storvägen igen... And the three later, we saw once we were out on the asphalt storvägen again ... Jaja, en trevlig kväll var det i alla fall. Jaja, a nice evening, it was anyway. Ja, S var med han också, men han fick sitta i baksätet!! Yes, S was with him, but he got to sit in the back seat!

Så har man gjort det igen

Använt kroppen sin lite så nu lär man ju knappast kunna röra på fläsket i morgon utan att oja sig. Slipade spackel på panelväggen i hallen i mosre och nu ikväll har jag grundat den första vändan. Satt på huk, stod på golvet och så ett kliv upp på oallen. Allt för att nå med penseln ända upp och hela vägen ner igen. Puh, börjar redan känna av lite smärta i skinkorna. Ska min kropp aldrig lära sig tåla lite kroppsligt arbete? Känns som det har varit mycket småkrämpor nu på sistone...

Efter att ha alipat spackel var det välbehövligt med en dusch, ty jag hade nästintill blitt gråhårig på bara en timme.... När jag sedan skulle klä mig tittade jag ut genom fönstret i sovrummet och såg där en stråland sol från en i alla fall rätt så blå himmel. "Jamen så tar jag nog trekvartisar idag" tänkte jag och fick fram ett par vita i halvlinne, somriga och fina. Gick sedan med Anja till dagis innan jag skulle möta upp en kompis för färs till Bispgården. Kan ju säga som så, att sommar var det sista det var utomhus idag, för när jag stod där och väntade på henne så började det att snöa. Skojigt!! Not... Brrr!! Fick mig en och annan pik angående dagens byxval och jag får väl hålla med vissa om att långkalsonger hade passat betydligt bättre en dag som denna.

Mor är gräsänka nu på veckorna och ikväll fick jag vara standin åt pappa på en av deras "skaviutochåkaensväng"-turer. (Nu kan det där ju låta inte alltför oskyldigt, men det betyder att man åker runt på småvägar och ser om man ser nåt djur) Bror hade varit ute igår och sett en hel drös med djur av olika slag så vi åkte åt samma håll vi med. Två timmar var vi ute och smög med bilen på kringelkrokvägar bortåt Håsjö-hållet och man kan väl sammanfatta det hela med att vi snarare kom tillbaka som ornitologer än storviltsjägare.  Vi fick ögonen på 2 svanar, 9 orrhönor, en tjäderhöna, 2 harar och en räv. Och de tre senare såg vi när vi väl var ute på den asfalterade storvägen igen... Jaja, en trevlig kväll var det i alla fall. Ja, S var med han också, men han fick sitta i baksätet!!

Nyttig men tråkig upplevelse

Tillbringade  gårdagen i en bil då jag och mamma skjutsade syrran till Umeå. Praktik i tre veckor innna hon är klar barnsjuksköterska. Efter vägen fick vi syn på en villa där det brann i ena hörnet på altanen och syrran ringde SOS. Ingen hade larmat innan och vi såg inga människor omking så vi vände och for tillbaka. Då hade det stannat några fler, vi delade på oss och knackade dörr i omgivningen eftersom det fanns stor risk för spridning i den kraftiga blåsten. Huset stod på en gård med fler hus och även en ladugård/stall. På en lägda intill gick tre hästar och de såg ut att vara väldigt oroliga av ljuden och hettan. Men några tjejer kom och tog in dem i stallet efter en stund.
Fanns i alla fall ingen hemma i huset där det bodde en ensam man.
25 minuter (!) tog det för brandkåren att komma på plats. Men redan efter en kvart var huset övertänt. Och attans vad hett det var och ändå stod vi en bra bit ifrån. Huvaligen!
Och något jag blev brydd över var att jag sprang. För det  första, att jag sprang överhuvudtaget var ju en märklig händelse, sedan att det inte ens var jobbigt där och då, var om än mer märkligt. Men man får väl oanade krafter ibland....

På tillbakavägen, 6 timmar senare, hölll branmän fortfarande på med släckningsarbete, det rök kraftigt och det enda som fanns kvar var murstocken och grunden.
Tur i otruen att det blåste åt rätt håll så övriga byggnader klarade sig. Bara en åkerplätt och lite annan vegetation som strök med.
Men alltihop var ändå en nyttig upplevelse, man fattar inte hur fort det kan gå. Såg ut som om det varit en grill eller nåt på altanen som startat branden och så blåsten på det. Och en kvart. Och för att inte tala om värmen, man fattar inte hur varmt det blir liksom....
Såg nu att det stod lite här om det:
http://allehanda.se/avdelning/solleftea/26164

Så här spenderar jag min fredagkväll

Efter tre i stort sett vaknätter men lilla fröken är man inte så haj på att hita på så mycket en fredagkväll som denna. Anja slocknade kvart över sex i sin stol så henne har vi stoppat i säng nu, får väl mata henne sovandes strax skulle jag tro. Själv tänkte jag försöka hålla mig vaken till Var fan är mitt band med Uggla! Skön snubbe, haha!!
För att yckas med detta konststycke stoppar jag just nu i mig fredagsgott tillika uppåttjack - tårtfyllningen som blev över sedan jag fyllt en tårta inför morgondagens 60-årskalas. Blev lite kvar av min egenhändigt ihopkomponerade mix av mosad banan och äppelmos. Smarrigt värre! Fast egentligen skulle jag vilja ha en mjukglass med chokladströssel, tur att grillen har stängt (halv åtta en superfin fredagkväll i början av maj)(och ja, de stängde nog redan kl sex)

Nä nu måste jag ta mina drinktilltugg ur ugnen, pizzasnurror. Gott gott! För av vilken anledning gör man saker som inte smakar bra???

Mors!

Mera bloggande, mera gardiner

Nu är även gardinkappan till Anjas badrum klar. Den blev såå fin....ja, i mina ögon då. Gissa vilken färg den är då? Grööön såklat. Börjar se en röd grön tråd i detta. Grönt i hallen, grönt i vardagsrummet och nu grönt även i badrummet...och nu här jag sitter i köket ser jag att gardinerna är grönrutiga även här, men de ska bytas ut snart.
Nån som har förslag på någon annat att färgsätta hemmet med? Fast det är klart, varför ändra på ett vinnande koncept?!?






Inte världens snyggaste sömnad, men vad fan, är ju inte självaste drottningen som ska ha den. Bara min lilla prinsessa!


Sedan har jag ett problem. Jag har 21 bloggar som jag läser regelbundet och det är lika dålig farta i allihopa. Ska det vara så hela sommaren nu eller? Ska jag måsta börja besöka 17-åriga storstadstjejers modebloggar för att ha nåt att läsa mellan varven?...


Träningsläger och nya gardiner

HLR det är grejjer det. Står för Hjärt-lung-räddning om ni inte visste det. Igår var jag på HLRutbildning. Redan på vägen dit hade mina medresenärer kunnat få utöva detta på mig då jag trodde jag skulle få hjärtsnörpa när det gick....ja, väldigt fort i alla fall mellan Hammarn och Bispgården. Obs! Det var inte jag som körde... och jag tror inte att jag frivilligt åker med denna människa igen. Inte på länge i alla fall.
Utbildningen var bra. Gick igenom lite förstahjälpen också och allt sånt där är ju bra att kunna. Men om jag måste säga nåt negativt med det hela är det väl värken i höger skinka idag då. Tänka sig att man kan få träninsvärk i skinkan och neröver baksida lår av att träna HLR. Pust! S funderar starkt på att skicka mig på ett träningsläger för att jag får träningsvärk så ofta. Undra om han hittar nåt som kan passa mot bowling, krattning och HLR?!?

Igår utförde jag även ett onödigt men nödvändigt ont. Eller egentligen tvärtom....nödvändigt men onödigt ont. Fast inte speciellt ont heller...Asch! Jag putsade i alla fall fönster. Hela längan uppe på framsidan på både in och utsidan. Och så här i efterhand kan jag säga att hade det inte varit rengöringsmedel i vattnet hade jag lätt kunnat dricka upp det. Fatta att fönstren inte var ett dugg smutsiga på ett helt halvår!! Måste sitta väldigt skyddade där utefter balkongen.
Tänkte bara byta gardiner i vardagsrummet, men kände inte frö några jag hade i gardinskåpet så idag for jag till Flatmo och införskaffade nya ljusa paneler och franspaneler att ha till. Kan förresten visa bild på dem:


Snygga va....gröööna!!

Sen blidde det tyg till en duk också i passande färg:

Krukorna hade jag sedan tidigare och ja, jag utgick från som när jag valde tyger!
Nä, nu får det vara nog för idag. Gardin och duk-sömnad, dammsugning och golvtorkning får var nog med dagsgöra på en onsdag.


By the way....Har ni märkt att Grey´s var tillbaka ikväll? Hoppas det blir någon ordning på onsdagkvällarna nu framöver. Herregud, man hade ju nästan glömt hur fin McDreamy är!


Helgen som gått


Etta på topplistan denna helg hamnar givetvis bowling-kvällen i stan med hela min familj. Så skoj! Händer ju inte alltför ofta att vi alla tre syskon, med respektive (ja, nu är det ju bara jag som har en sådan) och päronen gör något tillsammans. Som mest kanske det blir Tacos hemma hos mamma och pappa nån gång.
Ännu roligare att morbor med familj följde med till sist ändå, fast så inte var tänkt från början...Alltid lika kul att träffa er!!!

Vi hade i alla fall bestämt att vi skulle åka halv fyra härifrån byn. Hade tid på bowlinghallen kl 17. Meeen, mitt på dagen börjar mamma fundera lite. Kanske det skulle vara bra om vi åkte lite tidigare, vi ska ju faktiskt byta skor och betala också (tar 1 timme att åka) Jaja, kvart över tre var jag på plats för att hämta dem ( att vi sedan sedan skulle fiska upp både bror och S oxå, hör inte hit. Huvudsaken var att de fått lämna gården) Tror ni de var klara när jag kom?!? Nejhej du! Jo,mamma satt snällt på bron och väntade med var far höll hus ja, det vete f-n. När han väl kom fram, blev det ett fasligt bestyr om vems bilnyckel vi skulle ta. Att vi skulle ha deras bil var redan klart, men inte om det var hans eller mammas nyckel som skulle användas. Hm, knepigt beslut att ta....
Hur som helst, 15.40 lämnade vi The Hammer Beach och kan ni tänka er, vi hann både byta skor, betala OCH köpa en öl i baren innan klockan slog 17 och turen var vår att inta banorna!! Så här i efterhand har jag förstått att det mamma ville komma fram till var att vi skulle hinna sitta ner med den där ölen en lite längre stund innan, men seså, Säg det då!!
Bowlingen har jag inte så mycket att säga om mer än att bror vann, systers klot kom på retur två gånger av olika anledningar, far överraskade med ett ypperligt precisionshandlag (eller överraskade och överraskade kanske man inte ska säga heller, men inom denna gren i alla fall) och själv kom jag tvärsist!! Men kul var det. Gör gärna om det, även om jag kommer sist, nån måste ju vara där också!

Vidare hamnade vi på Dalwhinnie för en bit mat. S var lite rädd att han inte skulle bli mätt eftersom jag tutat i honom att på sånadär lite dyrare restauranger serveras det minsann inga skogshuggarportioner. Men ack så fel jag hade! Vi var några som åt nån kycklingsandwich och hujeda mig vilket lass det var som kom in på tallriken. Vi var några som lätt hade kunnat dela på en.... Och givetvis slank det ner en dessert med. Standarden för mig, om man nu kan kalla det standard när det sker vart tredje år, är vaniljglass med varma hjortron och det var lika gott denna gång som alla andra gånger!

I övrigt har det inte hänt så särsklit mycket. Anja har varit hos sin "andra familj" sedan igår så vi fick sova ut idag. Och det må jag säga att jag gjorde med råge. Klockan var mitt i dan innan jag kom mig för att klia upp. Skönt just då, men inte sedan när man inser att halva dan verkligen redan äv borta. Bowlingen gjorde sig genast påmind och detta spädde vi genast på med lite släntkrattning ute i blåsvädret. Få se om jag tar mig ur sängen överhuvudtaget i morgonbitti.

Nej nu måste jag prova logga in på Skatteverket igen för att deklarera. Man är ute i god tid, javisst!!!


 


Telefoninlägg

Hade här igårkväll skrivit ett kort inlägg från telefonen då datorn var upptagen när jag kom hem från jobbet. Det hade inte blivit postat. Suck!
Raderade det och skrev ett nytt långt inlägg på rim som handlade om hur jobbet på hemtjänsten fungerar. Så lyckas jag komma åt nån knapp med tummen och allt var borta. Dubbelsuck!

Grrrr! Tror jag går och lägger mig en stund innan det är dags att göra sig i ordning för bowling och restaurangbesök i stan i kväll....

Trippensuck!


RSS 2.0