Stackars mig!

Häromdagen sa jag till min kompis J att vi peppar peppar klarat oss ifrån förkylningar. Dagen efter blev Anja lite klen, men det verkar bara bli lite lindrigt.  Jag däremot har åkt på värsta modellen nu tror jag. Trött, orkeslös (ok kanske är samma sak) snuvig, kraxig, huvudvärk och dessutom denna förbannade hosta som jag ALLTID får dras med i veckor när jag är förkyld.
Trots detta tog jag en sväng till Sollefteå idag  för att inhandla en ny bh. De jag äger har en efter en tagit till sjappen och lämnat mig. Hyskor har pajat, bågar gått av och en åkte tom i soporna för att den var gammal och grå (hade varit kritvit en gång i tiden, kanske för fyra år sedan....) H och hennes mamma åkte med mig för de skulle ändå dit idag. Det vlev en snabb shopping må jag säga. Två affärer och ett fik, men jag handlade bara på en av butikerna. Hittade två bh:ar och ett par trosor på rea = totalt 130:- Som hittat. Ja, jag "hittade" 3 tröjor, ett par leggings och en kjol som även dem slank ner i påsen. (Jo, jag betalade för dom också) Till Anja alltså. Inte rea. Som vanligt då, alltid kommer man hem med nåt nytt till tjejen.
Nä efter en fika drog jag en repa in på KappAhl och sedan åkte jag hemmåt. Trött som bara den och tänkte jag skulle få sova lite när jag kom hem. Men icke. Halvvägs hem ringer S och måste fort som attans ha bilen för att åka och hjälpa lillebror och några kompisar som fastnat med trasiga skotrar ute i ödemarken. Så jag får allt försöka hålla mig vaken och roa Anja lite och fundera på nån middagsmat. Fast jag vet ju inte när guben kommer tillbaka... Får nog bli rester för min del och medan han får köpa sig en Pizza på hemvägen.

Och på C´s begäran kan jag meddela att herrn godtroget satt och kikade på Let´´s Dance med mig igår.  Och käkade goa frukter som han köpt hem. Melon, Physalis, Sharon, Kiwi och Vindruvor. Mmmm!

Kommentarer
Postat av: C

Vad bra att han höll dig sällskap, det kan de gott göra! " Min" har snällt följt mig på både restaurang och bio (ARN - Så himla bra!!!!) ikväll! Hur länge sedan som helst sedan vi var på bio! Men nu är det gjort och trevligt var det! Ha´de´!

2008-02-23 @ 23:10:01
Postat av: Helena

Ja, jag hörde ni varit iväg. Vi lejde ju U både du och jag igår... Kul att ni hade en trevlig kväll tillsammans! Varför satte min inom parentes förresten? Inte är han väl nån annans?!?;-)

2008-02-24 @ 21:41:41
URL: http://www.mattjat.blogg.se
Postat av: C

Nja, jag satte " " för att han är väl sin egen;-), hehe. Men visst han är MIN också;-) Och nu väntar vi med spänning på att få se "ARN 2" till hösten! Har ni sett "1:an?"

2008-02-25 @ 08:53:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0