Bowling, restaurang och Lapp i pannan

Tiden går fort när man har roligt. Helgen är redan slut.
Lördagen började med att vi sov lite för länge och det resulterade i att Stefan blev försenad med sitt extraljusmontage och det gjorde ju som väntat att vi inte kom iväg riktigt när vi (läs jag) hade tänkt oss. Nästan en timme försenad brassade vi mot La Stada med ett evigt gnatande om detta vägsalt man har kommit på ska ligga på vägen. Ja, det är inte bara Stefan som gruffar om det, lika mycket jag (som häromdagen fick köra 4 mil utan spolarvätskta....) Väl i stan blev det en snabbis på McDonalds då vi kände att vi inte skulle klara oss till runt åtta-tiden utan påfyllning. Sedan bar det av mot Torvalla och morbrors där vi parkerade bilen, fick oss en drink och sedan hämtades av Erika. Silverpilen tog oss raskt mot stan och Karins lägenhet där jag hämtade ett par skor och sedan hämtade vi Maria hemma hos sig. Här misstog sig dock Stefan lite och tog med packningen in, men vi skulle ju slagga hos Erika och Erik. Ja, dom heter faktiskt så, trots att chansen torde vara ganska liten att hitta en partner med nästan samma namn. In fram och tillbaka på visit hos Maria innan Silverpilen rullade vidare hem till sitt garage. Surrade där med en cider medan Erika fräshade upp sig lite. Velade fram och tillbaka på om vi skulle ta en taxi eller gå till bowlingen, men det blev en promenad i halkan, tur det inte var så långt.
Bowlingen gick väldigt bra. Jag tog sistaplatsen med bravur och det utan konkurrens!! Det ni! Erik däremot hamnade av någon konstig anledning på nån topplista för dagen med sina poäng. Var rädd att det skulle stiga honom åt huvet men det blev nog fullt ändå av allt han stoppade dit när vi senare satt till bords på Dahlwinnes. Guuud så god mat vi åt!
Ostgatinerat vitlöksbröd med aioli. Tournedoe med grönpepparsås/ChateauBriand med tryffelsås. Chokladtårta/after8-parfait. Vin till mig, cider till guben och sedan slank det ner en drink på det. I alla fall hos oss tjejer...
 En honeymoon till stackars maria som var solo ikväll, hm... Erikas röda skapelse kom jag inte ihåg vad den hette och min lilla gröna cocktail hette typ Melonchrush eller nåt. Goda var dom i alla fall.
 Maria på Honneymoon!

Blev kvar på Dahlvinnies till efter tio nån gång, nä, vi behövde inte diska, sedan bar det av hemmåt igen där vi spelade Shlagerspelet, sippade lite på diverse drycker och lekte Lapp i pannan. Detta är då för dom som inte är så allmänbildade en sorts frågelek där man får en lapp i pannan med ett namn på. Kan vara en kändis, familjär kändis, seriefigur el liknande och man vet inte själv vad som står. Sedan får man genom ja- och nejfrågor lista ut vem man är. Får man ett nej går turen vidare. Riktigt kul lek där man skrattar gott åt andras ovetande.
Här har vi Viktoria Silverstedt
Papi Raul
Och självaste  MacGyver i egen hög person, fast här är långt ifrån att veta det själv!
De andra två har jag tyvärr inte på kort men kan säga att bland annat var  Michael Schumacher och Anders Bagge med ikväll...
Nu väntar en liten tjej på att få fixas i ordning för kvällen.
På återseende!

Kommentarer
Postat av: Jannice

Klicka på länken ovan, så kommer du till julbloggen! Inte så mycket skrivet än.., men än är ju inte julen här! ;-)

2008-11-10 @ 23:07:16
URL: http://jannicejarpe.blogg.se/jul
Postat av: Carola

Tråkigt att go-tjejen inte är nå' pigg!



Hoppas hon snart är bättre.



Kramen

2008-11-11 @ 11:13:41
URL: http://familjenmahlberg.bloggagratis.se/
Postat av: Carola

Verkar som ni haft en bra helg!

GLÖM EJ att ringa om vaccination imorgon ;)

2008-11-11 @ 20:15:41
URL: http://familjenmahlberg.bloggagratis.se/
Postat av: Big sis'

Tjao, kul att det blev en lyckad kvall med kusarna i stan. Nar har ni bokat resan? Klart att Anja kan vara med sin moster en del da. Jag far lagga lite lediga dagar da och vara hemma pa Hammarn. Ha det.

2008-11-12 @ 10:32:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0