Höna

Idag har jag varit och visat opp höna för farbror doktorn. Och som alla kvinnor vet så är det ju inte den mest bekväma situation att vara i. Och inte heller den mest bekväma stol heller. Nä fy. En manlig doktor var det också. Hur tänker en man som specialiserar sig på just kvinnors ädlare delar? Ja jag vet, det är bara ett yrke, men man (jag) tycker ändå att män kan väl bli urologer och kvinnor gynekologer? Men men, det är ju egentligen bara deras yrke.
Men hur som helst var denna man en väldigt bra höndoktor. Jag kände mig värdig där jag låg, vilket jag inte har för vana att göra när man ligger där och blottar sig. Skönt ändå att undersökningen gick fort och smärtfritt....nästintill...


Kommentarer
Postat av: Syrran

Idag har jag inforskaffat en juleklapp till dig. Denna ska jag slapa pa nastkommande manad sa jag hoppas verkligen att jag far en julklapp tillbaka vardig detta slit:)

2008-11-19 @ 07:33:39
Postat av: Beritdolores

Hej !

Hi, hi, du har kollat hönan du, va kul du skriver.

Ha det så bra, hälsningar Berit S.

2008-11-19 @ 11:34:32
URL: http://www.svenningson.se
Postat av: Helena

Hihi, en pianostämning hade du inte behövt släpa på....om du inte skulle köpa hela karln då=)Jsg funderar på att köpa dig en porslinskatt att ha i bokhyllan, Sis!

2008-11-20 @ 17:18:29
URL: http://mattjat.blogg.se/
Postat av: Mia

gaach, att visa hönan é inge kul.. Man vill ju bara dö just då.

2008-11-24 @ 21:27:13
URL: http://marialinden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0