Oinspirerad

Den skrivande inspirationen har allt annat än infunnit sig hos mig den senaste veckan. Eller är det kanske ännu längre sedan jag skrev sist? Jag har kväll efter kväll suttit med datorn framför mig ifärd att logga in på bloggen för att skriva några rader, men har inte ens kommit så långt. Lär väl inte ha blivit så mycket läsvärt av det heller.

Vad har hänt sedan sist då? Tja, livet rullar på. Vissa dagar går fortare än andra och vips så är det måndag igen. Ja nu är det ju iofs onsdag (ni vet väl vad det betyder? GREY`s!!!) men det jag menar är att veckorna bara försvinner. Det är måndag och sedan fredag för att därefter hoppa över lördag och vara söndagkväll. Snart måndag igen.

Anjas sovrum börjar komma i ordning. Tusenochennatt-tema blir det därinne. Får väl försöka ta lite bilder så småningom så att ni får se. Helgen som var var syrran hemma och ville träffa Anja innan hon åker på långsemester på fredag. Kommer inte hem förrän till jul...jobbigt för oss här hemma, men jätteskoj för henne. Jag missunnar henne inte så som hon legat i de senaste åren.
Anjas farmor har fyllt år och i sista stund arrangerade jag och C ihop våra döttrar och gjorde en kusinbild som vi ramade in och gav henne. Det blev uppskattat förstås eftersom vi har så fina flickor jag och svägerskan....och papporna då.

Blev bjuden på middag på kalasdagen och fick njuta av den stående, men ack så goda söndagssteken. Tänk det finns ingen som gör så god steksås som dom, pärgratäng till det, sallad, broccoli och vinbärsgelé. Anja åt som om hon inte sett mat på flera dagar och när jag tänker efter kanske jag gjorde det själv också.
Söndagen bjöd på klädparty, Rabdido och C visade som vanligt upp en hel massa fina plagg. Blev att jag köpte lite presenter denna gång eftersom Anjas garderob redan är ganska välfylld. Men visst slank det ner ett par plagg till henne med, av värdinnerabatten såklart;-) Trots stort bortfall bland gästerna fick hon sälja en hel del. Kul för henne!

Utöver detta har jag hunnit med en sväng till Birsta där jag införskaffade nya temuggar och en mössa. Anja fick sig ett par HM-täckbrallor á 98:- Lagomt pris tycker jag...
Vardagsrummet fick sig en omgång igårkväll, dvs ommöblering så nu står pianot därinnne och jag sitter nu vid matsalsbordet som tillsvidare fått pianots plats. Ganska bra med en plats för datorn här istället för på köksbordet. Skrivaren har jag också lyckats få igång efter att ha tagit bort skyddsplasten på den svarta färgpatronen. Någon, nämner inga namn men det var inte jag, hade visst missat det i all hast. Inte undra på att apparaturen inte vill fungera... Så nu mamma har jag skrivit ut dina recept. Ska bara hitta rätt på resten nu och skriva rent dem med, tror inte att det var så många kvar.

Åsså har jag frostat av frysen upp och fyllt den med fint nötkött som vi köpt från Krokvåg. Och dammsugit en vända då vi fått en ny dammsugare. Och lyckats med konststycket att kvadda mest en hel långpannekaka som jag nyss bakat då jag skulle vända den uppochner inför glasyren. Det är mina vänner bagarna som lärt mig det, för den ska visst bli finare då. Alltså när man vänder kakan...men det vette tusan om jag ger mig på det igen efter denna bravad. Blev väl mer som en rulltårta utan fyllning som jag sedan rullade ut igen. Lite trasiga hörn men, äh, vad f-n, det bjuder jag på!

Tack och hej, leverpastej!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Kommer imorgon em och smakar "rulltårta."

2008-10-29 @ 21:10:25
URL: http://mattjat.blogg.se/
Postat av: malinm

Så fint kort =)

2008-10-29 @ 21:19:09
URL: http://malinm.se
Postat av: Mia

Ja, jag vill plugga till Undersköterska.. :)

2008-11-01 @ 11:36:36
URL: http://marialinden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0