Jag vill också ha en kardborredräkt

och hoppa upp och fastna på en vägg sådär. Det såg ju hur kul ut som helst. Fast det är klart, alla helhysteriska japaner gjorde väl sitt också. Kycklingdräkten skulle jag kunna skippa trots att den vore passande nu i helgen.
Nä, herregud vad vi har garvat jag och Stefan. Vet inte hur kul det var egentligen men, ja oförstående svenskar som gör bort sig iklädda kycklingdräkter i Japan kunde man ju bara inte låta bli att skratta åt! Längtar redan till nästa vecka och Anna Book som knubbsäl!

Lagom till påskhelgen har vi Stefan tömt vardagsrummet och börjat riva tapeter. Vi har inte köpt några nya ännu och vet inte riktigt när det ska ske heller. Men kanske det är lite av en sport att frivilligt inte ha ett normalt tv-rum när man är 4-dagarsledig. Tv-rum har vi för tillfället i Anjas lekrum, ni vet det som fungerade som sovrum för 3 personer när vi fixade 2 nya sovrum i höstas. I alla fall soffan och tv-bänk+TV fick sig en plats därinne i alla fall. Nog för att soffan mest bara rymmer en person eftersom Anjas gosedjursfiskenät hänger ner i ena halvan av soffan.
Nåja, blir ju bara mysigare om man sitter i knät på varandra eller?!?
Målaren kommer i alla fall till veckan och kladdar på lite färg i taket så får vi välan se när väggarna får sitt.

Glad Påsk! Hoppas alla kärringar hittar tillbaka från blåkulla, för hur kommer det annars se ut här nere i verkligheten?

Kommentarer
Postat av: Mia

ska ni ut ikväll? ni kan ju kika upp om ni vill & kan.. vi ska nog mest bara ta det lungt men sen ut på kaffestugan... : )

2009-04-10 @ 13:00:32
URL: http://marialinden.blogg.se/
Postat av: Maria

Ni är ena hurtiga ena ni som drar igång renovering mitt i alla bröllopsbestyr...

2009-04-13 @ 17:10:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0