Så har vi äntligen flyttat till Kullsta!

Ett stort gammalt hus i två plan, med kammare innan för köket och ett gammalt kök i anrda änden. Detta är det första vi börjar ställa i ordning och river ut golv och skyfflar spån. Men det gick förvånadsvärt bra, vi blev klar på bara en dag. Det är mitt i vintern men åskan går så vi måste stänga av TV:n så den inte förstörs av Tors hammare. Högt upp i Kullsta bor vi nu med utsikt över hela Hammars och större delen av Pålgård. Vi ser ända hem till Linda vid kyrkan. Enda nackdelen med utsikten från det gamla köket är grannhusets ena gavel som äe motivlackat!! Och inte något snyggt motiv heller. Men men, man kan ju inte få allt här i livet. Stefan hade ju även hellre flyttat till Pålgård, men man kan ju inte få bestämma allt heller. Jag måste ju få beslutsrätt i vissa ärenden också.
Alla grejor kommer fort på plats i detta gamla kök. Det gamla bordet jag fått ärva efter farmor tex. Det står numera i ett hörn med travar av trasmattor på. Och en stor under. Och nog för att vi inte har stenkoll på vad som finns i förråden i  källare, men nog vet jag att jag inte haft 4 (!) strykbrädor!! En av dessa är visserligen utan bräda, bara stomme och överdragstyg, men vad gör det när man har en händig karl. Klart han skulle fixa den 4:e strykbrädan åt mig. Städskåpet var så fint i mitt gamla kök, med flera hyllor och tänka sig att den översta passade alldeles utmärkt till raden av dammsugarpås-förpackningar.
Jag drömmer redan nu om en stooor altan med utgång både från rätta och gamla köket. Den ska som gå i vinkel också så att vi kan utnyttja solen till max.
Och där smäller (stänger) Stefan igen ytterdörren och åker på jobbet och jag vaknar med ett ryck...

Kommentarer
Postat av: Helena

Öhh, ja just, det var en dröm va?? Tänkte jag å, hur har jag missat detta då, nåt borde man ju ha hört!!

2009-02-18 @ 14:39:41
URL: http://helelena.blogg.se/
Postat av: Mamma

Dags att söka hjälp på nån institution kanske.4 strykbrädor.....

2009-02-18 @ 21:35:21
Postat av: Mamma

Dags att söka hjälp på nån institution kanske. 4 strykbrädor....

2009-02-18 @ 21:36:47
URL: http://mattjat.bligg.se
Postat av: Mia

Tack, för att vara första gången är jag rätt nöjd.. Dock hade jag redan kört slut på mig själv under dom 20 min jag knatade på.. haha!

2009-02-19 @ 20:48:04
URL: http://marialinden.blogg.se/
Postat av: Carola

Jag har utmanat dig i min blogg

2009-02-20 @ 08:43:31
URL: http://familjenmahlberg.bloggagratis.se/
Postat av: Mia

ja, jag hade tänkt de.

2009-02-22 @ 21:32:04
URL: http://marialinden.blogg.se/
Postat av: Carola

Du kan ju tipsa vänner och bekanta om att de kan köpa "åremössor" för 150kr där, har hört att de är mycket dyrare på "Hammar'n....



Kram

2009-02-23 @ 18:24:41
URL: http://familjenmahlberg.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0